AfrekenenUw klantgegevens

Algemene voorwaarden

downloaden

Bevestiging bestelling
Na het bevestigen van je bestelling ontvang je altijd een factuur per e-mail, met daarop het totaalbedrag en de betaling- en verzendgegevens.

Door het bevestigen van een bestelling van Fashionations aanvaardt de klant deze algemene voorwaarden evenals alle andere rechten en plichten zoals vermeld op deze site.

Betaling
Binnen 8 dagen dient de betaling binnen te zijn, in deze tijd is je bestelling gereserveerd. Indien de betaling na 8 dagen niet is voldaan, dan gaat Fashionations ervan uit dat je afziet van je bestelling en ga(an) de bestelde artikel(en) terug in verkoop.

De bestelling betaal je door middel van vooruit betalen: je maakt het totaalbedrag over op bankrekening:
IBAN: NL78 INGB 0747 853 193 t.n.v. Fashionations, Utrecht.

Prijzen
Alle genoemde prijzen in de Fashionations webshop zijn in EURO (€), inclusief BTW (21%). De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Deze kosten worden bij het afronden van de bestelling weergegeven om het totaalbedrag te bepalen. De hoogte van de verzendkosten staan onder "verzenden en retourneren" vermeld.

Aanbiedingen zijn slechts geldig voor de geldigheidsduur zoals vermeld op de site met betrekking tot die speciale aanbieding.

Aansprakelijkheid
De producten zullen zo zorgvuldig mogelijk worden verpakt, Fashionations is niet aansprakelijk voor de eventuele schade ontstaan tijdens verzending en transport via Post NL. Fashionations is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van bestellingen per post.

Fashionations staat niet in voor het kwijtraken of extra kosten voor opnieuw verzenden van je bestelling wanneer onjuiste adresgegevens worden verstrekt.

Levertijd
Verzending binnen Nederland zal doorgaans 1 tot 2 dagen na ontvangst van betaling plaatsvinden. De indicatieve overkomstduur van post naar het buitenland is afhankelijk van het land. Dit is terug te vinden op de website van Post NL. Tijdens weekend, zon- en feestdagen kan de levering langer zijn, dit alles volgens de voorwaarden van Post NL. Op het moment van verzenden stuurt Fashionations je nog een e-mail bericht.

Kleuren en maten
Aangezien veel van de artikelen die in de webwinkel worden aangeboden handgemaakt zijn, kunnen er kleine verschillen in kleur, vormgeving en maat optreden tussen het afgebeelde artikel en het geleverde artikel.

Definitie productomschrijving
De "lengte", genoemd bij kettingen, is de totale lengte van sluiting tot sluiting.
De "diameter", genoemd bij de armbanden, is de binnendiameter van de armband.

Klachten of problemen
Klachten dienen binnen 24 uur na levering via e-mail kenbaar zijn gemaakt. Dit kan op het volgende e-mail adres: info@fashionations.nl Er zal zo snel mogelijk naar een gezamenlijke oplossing gezocht worden.
Volgende